• Новинка
Одеяло за хвърляне на гъби, подаръци за гъби за жени, мек и уютен фланелен четири сезона Диван хвърляне, диван, декор на вила, одеяло с гъби за възрастни и тийнейджър?

Одеяло за хвърляне на гъби, подаръци за гъби за жени, мек и уютен фланелен четири сезона Диван хвърляне, диван, декор на вила,

Оценки:
BGN 6.39

Налично
Налично

Предимства : 100% фланелен и микрофибри стая, спално бельо, диван, кола и офис. Мулти-функция : къмпинг и пикник през пролетта, дрямка в климатизирана стая през лятото, гледане на телевизия на диван през есента и есента, перфектен избор за гнездене в леглото през зимата, а също и вашия Най -добър избор за домашни любимци. Голям подарък : Идеален подарък за Великден, Ден на майката, Ден на бащата, рожден ден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, за някой, който се нуждае от допълнителна топлина. Сухо ниско, не гладувайте. Това висококачествено одеяло няма да се хвърли, хапче или се разпада след измиване. и удобно за кожата. Одеяло, което може да се използва през цялата година, топло през зимата . може да се използва като одеяло за дрямка, одеяло за диван, одеяло за пътуване, одеяло за кола.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация