• Новинка
Одеялото за хвърляне на памук от отстъпка - тъкана топло бохо декор за диван стол диван легло кухня хол - блок -отпечатано - одеяло за стол с пискюли за плаж за къмпин?

Одеялото за хвърляне на памук от отстъпка - тъкана топло бохо декор за диван стол диван легло кухня хол - блок -отпечатано - одеяло

Оценки:
BGN 1.67

Налично
Налично

Списък на производител : 1x одеяло Kihout отстъпка памучен одеяло - тъкано топло бохо декор диван стол диван легло кухня хол - блок -отпечатано - одеяло за стол с пискюли за плаж за къмпинг на открито плаж за къмпинг плаж 【Премиум услуга】 Дизайнът на продукта на нашия магазин съчетава модата и функцията. Изтезано и леко - с лекия си дизайн, нашето одеяло за хвърляне е идеално за, когато сте. Той е лек, което го прави чудесно за лятото и лесен транспорт между стаите. Страхотно за къмпинг, концерти или просто притискане у дома. Списък на продукти : 1x одеяло. Уютен памук - одеялата за хвърляне осигурява отлична производителност. Уникалното тъкане гарантира прилепнало и с лекото си усещане, той е идеален за всеки повод - от къщичката до декора с тематика на плажа. Необходимо е да се почисти и да изсъхне машинно или да го остави да изсъхне.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация