• Новинка
Обрански модулен секционен диван с обратим шезлонг, U във формата на модулен диван със седалки за съхранение, модулен диван секционен диван с османци за хол, порток?

Обрански модулен секционен диван с обратим шезлонг, U във формата на модулен диван със седалки за съхранение, модулен диван секционен

Оценки:
BGN 1.00

Налично
Налично

Тежести и размери Тапицерия Материал на бельото за пълнене на седалка Пянка от пяна за пълнене на пълнеж Пянка с тапицерия Капацитет на тегло 500 фунта Рамка Материал Плавуд Аръмс Включен да тапицирана възглавница на седалката Включена Да, материал за крак Материал на дърво Размер 110.24*55.12*33.46 инча Височина на седалката 17.52 "Шиди на седалката 100.79 "Дълбочина на седалката 18.90 " (включително възглавницата) 24.80 "(Извадете възглавницата) Височина на гърба 16.54 " Височина на парапета 27.95 "[Удобен диван] здрава твърда дървена рамка, бельо, пълна с гъба с висока плътност, Осъществяване на този модулен секционен диван красив и комфорт, еластична гъба възглавница и пухкава възглавница за гръб Поддържайте раменете, бедрата и долната част на гърба, за да освободите гръбначен компресия. Може да бъде перфектно съчетан с вашия апартамент, къща или конферентна зала . [здрава и издръжлива] Нашият модулен секционен диван се основава на твърда рамка от твърда дървесина с устойчиви възглавници от пяна от памет, вградени в тъканта, плътни черни крака перфектно поддържат целия диван и могат да се използват дълго време. [Модулен диван] Не само U-образни модулни дивани, всяка седалка може да бъде преместена и преконфигурирана. За удобство и нужда можете също да преместите и сглобите всеки модул, който е очарованието на модулния модулен диван . [Невидима седалка за съхранение] 6-частичната модулен диван има функция за съхранение под всяка седалка. Това е не само мека за детски играчки, но и може да съхранява одеяла и дистанционни контроли, за да направи стаята да изглежда чиста и чиста. [Многофункционален диван] Притежавайте повече от диван с 6 седалки, също спален диван, любовни седалки или фотьойли. Направете почивка с модулен диван във вашата всекидневна, домашен офис, спалня или където и да искате.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация