• Новинка
Подрязване на магазина с двойни шапки за шапки, кожени нитове тръбни метални шпилки за ремонт и подмяна на дрехи, шиене, кожени изделия, занаятчийски проекти за DIY,, ?

Подрязване на магазина с двойни шапки за шапки, кожени нитове тръбни метални шпилки за ремонт и подмяна на дрехи, шиене, кожени

Оценки:
BGN 0.67

Налично
Налично

Завършете каишките на чантата си или добавете декоративни детайли към вашия кожен проект с нашите нитове с двойни капачки. Тези нитове с двойна капачка от две части се използват за закрепване на множество слоеве плат или за прикрепване на колани или каишки върху торбички или други предмети. Функцията с двойна капачка с леко повдигната куполна капачка в двата края на тези нитове осигурява завършен, елегантен външен вид и изглежда привлекателен от двете страни на всяка продукция на плат. Капачни шпилки : Тръбните нитове с двойна капачка са полезни за увеличаване на силата на фуга в материали, изравняващ материята : Тези нитове са изработени от устойчив материал, който е лек, здрав и може да издържи на често износване и без сълза : поради капачките на двата края, тези нитове създават много добър външен вид, когато са прикрепени върху плат за ремонт : Тези нитове са много полезни при ремонта на счупени колани, обувки, портмонета и други продукти, които са изработени от здрави материи като кожа, деним и др. Дизайнът на CAP на тези нитове ги прави много полезни и в DIY Art & Craft. Те се използват при декориране на книги за скрап, шапки, портмонета и други кожени проекти за подстригване на магазини за двойни шапки, кожени нитове тръбни метални шпилки за ремонт и замествания на дрехи, шиене, кожени изделия, DIY занаятчийски проекти, 4 мм х 4 мм, пистолет, 100 комплекта.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация