• Новинка
Fulmoon чаршафи детски стикери за морски животни 3d подпухнали стикери малки деца цветни 3D стикери подпухнали рибни стикери декали карикатура морски океан живот пяна ?

Fulmoon чаршафи детски стикери за морски животни 3d подпухнали стикери малки деца цветни 3D стикери подпухнали рибни стикери декали

Оценки:
BGN 4.59

Налично
Налично

Характеристики : Къде да залепите : Има широка гама от места, за да залепите тези 3 D подпухнали стикери с тема на морски животни, като бутилки с вода, чаши, калъфи за молив, багаж, десктоп и т.н. Стимулирайте интереса към ученето : Тези сладки стикери за животни могат лесно да предизвикат интерес на децата. Учителите и родителите, които използват тези богати стикери, могат да научат децата повече знания и здрав разум по време на игра и стимулират безкрайните им забавления, практически способности и въображение. Спецификации : Материал : Цвят на пяната : Както показва картината Размер : Както показва картината Пакетът включва : 288 парчета/12 листа 3 D Стикери за морски животни Бележки : Ръчно измерване, моля, позволете леки грешки в размер. Цветът може да съществува с малка разлика поради различен дисплей на екрана. Моля, стойте далеч от деца под 14 години. Малките деца трябва да кандидатстват в компанията на възрастен. Достатъчно стикери : Ще получите общо 288 парчета 3 D морци стикери за деца на 12 листа, включително разновидности на дизайни на морски същества, приятно за вас, за да използвате и споделяте с приятели, срещайки се Детските стикери са изработени от качествен материал от пяна, украсен с богати цветове и ярки шарки, надеждни и издръжливи за използване на децата; Тези стикери от пяна също се предлагат с приятна адхезия, няма да паднат лесно, след като са залепени върху обекта Тема на морското животно : Тези самозалепващи декоративни стикери от пяна са представени с множество изображения на морски животни, като октопод, звезда, риба, костенурка, кит И така нататък, прекрасна и жива, донесете красива природа за вас, ще бъде вашият деликатен избор на декорация множество употреби : тези подпухнали рибни стикери се прилагат широко в ежедневието, можете да ги използвате, за да направите сладки учебни помагала, като награди за мотивиране Деца, за да научат повече, да украсяват поздравителни картички, да украсяват класни стаи, табла за обяви и други места, те също могат да се приемат като материали за деца, които да правят занаяти и да украсяват скрап или дневници, лесни за обелване и залепване : тези карикатурни морски океански стикери с пяна Заредени са с лепило на гърба, просто се нуждаете от отлепване на хартията и залепете директно върху гладка повърхност, не е необходимо повече лепило или лента, удобно и лесно.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация