• Новинка
Платинен щит, устойчив на атмосферни влияния на автомобила, съвместим с Chevrolet Camaro Coupe Door - Външна закрита - Защита на вода, сняг, слънце - подплата от руно - безплатно к?

Платинен щит, устойчив на атмосферни влияния на автомобила, съвместим с Chevrolet Camaro Coupe Door - Външна закрита - Защита

Оценки:
BGN 42.65

Налично
Налично

Platinum Shield Weatherproof капак на автомобила за 2010 г. Chevrolet Camaro Coupe 2 врати Години : 2010car капак на корица Материалът се обработва химически, за да помогне за предотвратяване на увреждане на UV от Sun Duces Teop на базата на повреда защита срещу отпадане на птици Защити срещу ефектите на киселинните вгради от вашия автомобил от дървесен сок, прах, замърсяване и други вредни замърсители, дошли, зашити и заварени шевове за максимална издръжливост на еластични предни и задни и задни задни и заварени шевове за максимална издръжливост на еластични предни и задни и задни и заварени шевове за максимална издръжливост на еластични предни и задни и задни и заварени шевове за максимална издръжливост еластична предна и задна задна и задна задна и задна задна и задна задна и задна шева за максимална еластична еластична еластична и задна задна и задна задна и задна част Хем осигурява плътно прикрепени от Fitre Ingets от двете страни на капака за използване с предоставения кабел/заключване или бънджи cordoutperforms 5 слой капак 5lsatisfaction Гаранция : Сребърен кабел за сиво свободно и заключване за допълнителна защита както от кражба, така и от меки ветрове. За силни ветрове, използвайте си, използвайте, използвайте кабела на силните ветрове. Безплатно включена вятърна безобразна чанта за съхранение : 2010 Chevrolet Camaro Coupe 2 врата. Platinum Shield Weatherproof - Нашата най -издръжлива здрава защита на открито, направена от дебела цялото време UV обработено отразяващ полиестерен материал с полиуретаново покритие, пролива вода, веднага щом удари капака. Проектиран да осигурява ефективна защита на атмосферни влияния на фантастична стойност или просто да запази праха, докато сте на съхранение. Пазител от вода, UV слънчеви лъчи, сняг, градушка и други . Защита, устойчива на атмосферни влияния - Съвместимо / Подходящо превозно средство : 2010 Chevrolet Camaro Coupe 2 врата. Подсилените шевове гарантират дълготрайна издръжливост. Напълно еластизиран предния и заден подгъв, за да се осигури прилепнало прилепване. Химически третирани да се противопоставят на UV лъчите. Стилен сребърен цвят. Голяма чанта за съхранение за лесно съхранение на капака, когато не се използва.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация