• Новинка
Марте Руно Одеяло Кралица Размер-Руно Легло Одеяло - През Целия Сезон Топло Лек Супер Мек Антистатичен Хвърлят Одеяло-Слонова Кост Одеяло-Хотел Качество-Одеяло За ?

Марте Руно Одеяло Кралица Размер-Руно Легло Одеяло - През Целия Сезон Топло Лек Супер Мек Антистатичен Хвърлят Одеяло-Слонова

Оценки:
BGN 10.79

Налично
Налично

Мартекс супер мек руно ниска мъх Хотел стил твърд домашен любимец приятелски легло диван одеяло, близнак е идеален за всяка ситуация, която изисква уютна прегръдка. Това меко одеяло се предлага в различни цветове и размери за всяка стая и се нуждае както от вътрешно, така и от външно одеяло. Леката и дишаща конструкция е супер мека и изключително уютна за маратонски комфорт през целия ден и нощ целогодишно, през целия сезон. Хвърлянето на одеяло от руно може да се пере в машина, за да се поддържа одеялото ви чисто и свежо лесно. Отдайте се на луксозна топлина в хотелски стил. Донесете това руно одеяло, докато пътувате, за къмпинг одеяло, одеяло за пикник, одеяло за легло и одеяло за домашни любимци. Насладете се на комфорт за вашата спалня, хол, диван, стая за отдих или стая в общежитието по всяко време, когато имате нужда от това точно количество топлина. Щедро оразмерено, това поларено одеяло осигурява достатъчна изолация и уют без добавената маса, което го прави идеално за наслада през целия сезон. Супер мек е и вашият перфектен партньор за зимно къмпинг, раница или използване в климатизирана стая, независимо дали се използва като допълнение към вашата стая в общежитието, или като домашен елемент, който координира с вашия диван. Перфектен за вътрешна и външна употреба. Лесна Грижа - Одеялата От Руно Могат Да Се Перат В Машина. За Да Предотвратите Натрупването На Машинно Пране Със Студена Вода На Лек Цикъл, Изсушете На Слаб Огън. Винаги Измивайте Руното Самостоятелно Или С Други Одеяла От Руно, За Да Предотвратите Абразия; Никога Не Използвайте Белина, Без Свиване След Измиване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация