• Новинка
Модерна зона килим, килим за домашен декор, килими с квадратна стая, килим от сива рамка, домашни декоративни килими за хол, естетически килими за детска стая, килим?

Модерна зона килим, килим за домашен декор, килими с квадратна стая, килим от сива рамка, домашни декоративни килими за хол, естетически

Оценки:
BGN 42.96

Налично
Налично

Нашата колекция Bespoky може да се похвали с широк спектър от килими, вариращи от плътни цветове до уникални и да се предлагат в широка гама от форми и размери. Cotton може да бъде вакуумиран, изсушен с маркуч и изсушен на въздух. За още по -дълъг живот донесете на закрито по време на екстремно време.Намюгирайте грапава издръжливост, лесна грижа и супер мека зона килими ръчно усещане в килим, предназначен за активния начин на живот със средна купчина, сервизен ръб и тънък килим, всеки Bespoky Mender Century Modern Rug е проектиран да издържа на тежък трафик, тези турски арки килими са изработени от качествени материали, които са приятелски семейни и домашни любимци и са идеални за зони с висок трафик на вашия дом, като например килими за хола, бегачи на баня, килим за кухня и килим за коридор. Ще оцените издръжливостта, лесната грижа и Текстура на мека килима на тази съвременна колекция от килими в широка гама от цветове на декоратора и размери, за да се побере всяка марка на закрито/открито пространство : Качествени безоки килими, направени в Турция от години. Основана с стремежа да се разкрасява вътрешни и външни пространства. Bespoky килими се стремят да осигурят модерни килими, докато винаги отговарят на нуждите на клиентите . Препоръчителна стая : Този килим ще добави завършващите щрихи към вашата всекидневна, трапезария, завършена мазе, спалня, кухня ,, фоайе/вход за детска стая, детска стая и можете да можете Използвайте и под офис стол или маса за хранене. Можете да използвате килим на открито, килим за вход, килим за вход, килим за игрална стая. Килим за изпичане и килим за зона. Така че по принцип можете да използвате в декора на стаята. • Съвети за грижи : За други подробности за грижите и употребата можете да получите информация от етикета на килима.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация