• Новинка
Аукфа метал въртящ етаж стойка за телевизор, Модерен 2-слой закалено стъкло ТВ шкаф за 32-55 плосък или извит екран телевизори, ЖК-дисплей скоба за хол развлекателен ц?

Аукфа метал въртящ етаж стойка за телевизор, Модерен 2-слой закалено стъкло ТВ шкаф за 32-55 плосък или извит екран телевизори,

Оценки:
BGN 45.86

Налично
Налично

Тази модерна стойка за телевизор е идеален избор за хола. Стойката има функция за управление на кабелите, която скрива разхвърляните кабели. Основата от метал и стъкло е здрава и достатъчно просторна за вашите аудио и видео аксесоари, Блу-рей и ДВД плейъри, кабелни кутии, сателитни конзоли, х-бокс, Игрови конзоли и др. Удобства : подходящ за повечето 32"-55" плоски или извити екрани Телевизори. Съвместимият модел за монтаж на веса е от 100х100мм до 400х400мм. ние поддържаме подходящите фитинги за вашия избор, за да закачите вашия плосък или извит телевизор. Имаме лесно за следване ръководство и можете да поставите всяка част лесно, формата на стъклените рафтове е перфектна и можете да го поставите точно до стената, в ъгъла или в спалнята, хола, развлекателната зала.Кабел за управление на гърба, за да се скрие разхвърлян проводници и кабелни клипове за управление включени. Стойката на телевизора може да се върти наляво и надясно на 45 градуса и разполага с регулиране на височината за различен размер на телевизора или изискване на клиента.Дизайнът на винтовете за сигурност предотвратява падането и подхлъзването на телевизора. Лесно почистване и достатъчно място за съхранение на компактдискове, ДВД-та и всякакви други носители, както и добър капацитет на стъкления рафт за 40/20 кг,50 тегло капацитет за монтиране на телевизора.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация