• Новинка
4 юли Ден на независимостта Декорации на венец на открито -Патриотични венци за декор на входната врата, американски патриотичен венец, венец на паметта за домашен ?

4 юли Ден на независимостта Декорации на венец на открито -Патриотични венци за декор на входната врата, американски патриотичен

Оценки:
BGN 15.46

Налично
Налично

Спецификация : . Тип на продукта : Ден на независимостта венец. Материал : дърво + коприна. Диаметър : 30*30. Цвят : Както показват картината. Пакет : 1 xwreath. Внимание : . 1. Поради различната светлина и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимката . 2. Поради ръчното измерване, моля, позволете на 1-3 мм разлика . 1, ако търсите специална декорация, която да се трансформира Входната ви врата, това е венецът за вас . 2, изработен от висококачествена коприна, с диаметър около 30 см, много шик и специален ден на независимостта . 3, превъзходната изработка с патриотични елементи е перфектна декорация за вашия дом . 4, перфектната комбинация от красиви ярки цветове със сигурност ще озари входа на всяка стая и Bing Light за вас . 5, това е идеалният подарък за Американския ден на независимостта, Ден на ветераните, 4 -ти юли, Ден на паметта, 1. Патриотичен венец : 4 -ти юли Патриотичен венец в червено, синьо и бяло отговаря на темата за Деня на независимостта, украсете венеца на входната ви врата или в стаята ви, за да създадете силна патриотична атмосфера за вашето семейство. 2.4 юли Венци : Като празнична украса за Деня на независимостта, Деня на паметта, Ден на ветераните, можете гордо да покажете този патриотичен венец на всяка стена. 3.В линията с темата за Деня на независимостта : Тъй като декорацията на гарзината на патриотичното си знаме, гирляндата е изработена от внимание към детайлите, майсторството и опитни работници, гирляндата на знамето, направена от висококачествен бъллап, ще бъде пълна с патриотизъм! 4. Ден на независимостта венец : Красиви патриотични декоративни гирлянди за специални поводи като гирлянди на врати, сватби, фестивали, партита, градини, офиси, домашен декор и др. Означава, че е лесно да се почиства и използва отново през следващата година наблизо.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация