• Новинка
Мъжки женски чехли-чехли-бути-winter-fleece-house-slippers плетени на закрито плоски топли вълнени ботуши издърпайте паметта пяна на открито анти-плъзгане на глезена спалня ба?

Мъжки женски чехли-чехли-бути-winter-fleece-house-slippers плетени на закрито плоски топли вълнени ботуши издърпайте паметта пяна

Оценки:
BGN 10.13

Налично
Налично

Описание : Отопляемите чехли се захранват с USB. Когато чехлите са включени за първи път, ще отнеме една до три минути, за да загреете обувките ви. Отопляемите чехли могат да поддържат краката ви топли и уютни. Можете да го изпратите на вашето семейство или приятели като коледен подарък или подарък за рожден ден. Направете плюш, отоплените чехли са безопасни и удобни за носене. Има един размер, той е подходящ за повечето хора. Това е чудесно за успокояване , уморени или болни крака и могат да се прилагат при различни поводи, като офис, общежитие, дом и др. Необходимост за зимата. POWERED (Включени подложки за отопление) Детайли на размера : Размер : един размер за мъже (39-43) : 28 см х 9см x 9cm/11.03 "x 3.55 " x 3.55 "(Прибл.) За жени (35-39) : 27см x 9cm x 9cm/10.64 "x 3.55 " x 3.55 "(Прибл.) Забележки : 1. Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките.2. Моля, разрешете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване.3. Между обувките и подметката има цип, за да се постави отоплителният чип. Когато почистите, отворете го и извадете чипа. Може да се измие на ръка или машина. Когато го използвате отново, уверете се, че обувките са сухи. 4. Моля, проверете дали USB порт е свързан добре, когато го използвате за първи път, в противен случай може да повлияе на топлината. Максималната температура на топлината е 55 градуса.5. Когато не се използва, моля, издърпайте захранването навреме, за да избегнете продължително отопление. Пакетът включва : 1 чифт затоплящи крачета1 x USB кабел Отопляемите чехли се захранват с USB. Когато чехлите са включени за първи път, ще отнеме една до три минути, за да загреете обувките ви. Отопляемите чехли могат да поддържат краката ви топли и уютни. Можете За успокояване на студени, уморени или болни крака и може да се прилага при различни поводи, като офис, общежитие, дом и т.н. Необходимост за зимата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация