• Новинка
Уайоминг Кинг Размер на комплект бедни листове, броене на резби, 14 Дълбок джоб, комплект за лист на финал Sateen, супер удобен, комплект за лист на колежа - светло сива и?

Уайоминг Кинг Размер на комплект бедни листове, броене на резби, 14 Дълбок джоб, комплект за лист на финал Sateen, супер удобен,

Оценки:
BGN 1.00

Налично
Налично

Нашите чаршафи са изработени от 100% египетски памук и се предлагат в голямо разнообразие от богати, живи цветове и шарки. Нашата легла моли изключителни листове се четкат многократно, докато не отговаря на точния ни стандарт за мекота и разполага с по -трайно и по -плътно тъкане от конкуренцията. Най -хубавото е, че нашите чаршафи не съдържат токсични или вредни химикали, което го прави чудесно за тези с чувствителна кожа! Нашият комплект за памучен лист за подпис ще бъде най -мекият и по -уютен комплект, който някога ще притежавате! Събудете се до по -ярко утре търсенето приключи! Кажете сбогом на неспокойните, потни нощи и въведете в нова ера на спокоен, освежаващ сън. Нашите луксозни чаршафи са плътно изтъкани и от двете страни, допринасящи за копринено меко усещане и гарантират, че нашите 100% египетски памучни чаршафи са по -меки и по -издръжливи от листовете от микрофибър или 600 листа от броя на нишките! Ъглови каишки за сигурно прилягане за разлика от други монтирани листове, нашите допълнителни дълбоки джобни листове имат еластични навсякъде около целия лист за сигурно прилягане, които няма да се изместват, докато спите! В допълнение. Налични размери : Допълнителен дълбок джобен лист, усетете лукса с проси на спално бельо. 100% египетски памук . пакетът с размер на крал Уайоминг 4 части съдържа : - 1 парче плосък лист 124 "x 107" инч, 1 парче монтиран лист 84 x 84 инча + 14 "инчов дълбок джоб и 2 парчета възглавници 20" x 40 "инча . толкова зашеметяващ като сняг, толкова красив като небето - тези листове за броене на 600 нишки наистина си струват всяка една стотинка. Това е инвестиция на леглото и съня ви и ако се грижите за тях правилно, те ще надживеят по -малко скъпи чаршафи . AS COMFORTABLE AS THE HUG OF YOUR LOVED ONES - Wrap yourself in the comfort Ness and coziness and rejuvenate yourself every night and wake up refreshed and energized with 100% Egyptian Cotton Size Sheets . FEEL THE LUXURY COMFORT OF 5 STAR HOTEL ROOM ON Вашето легло - Тези чаршафи са проектирани, като ви имат предвид, за да ви дадат възхитителен и релаксиращ сън през цялата нощ. Тези чаршафи се предлагат с функции като "дишане" : ще оцените дишането на египетския памук. Това означава, че въздухът може да тече Чрез чаршафите, които ви позволяват да си почивате хладно и удобно през цялата нощ . Същите като душата на тялото, тези листове за броене на нишки от 600 са душата на вашия сън - тези 600 листа за броене на нишки чрез спално бельо са толкова много издръжливи, че можете дори да можете да Изкачете се на планините с нашите чаршафи. Сигурен съм, че ще се почувствате ярки и енергични, като спално бельо моли египетски памучни чаршафи на вашето легло.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация