• Новинка
Giyblacko гел лак за лак за нокти с гел горен палто основен лак за ноктите може да бъде обелен без лампа за нокти бързо изсушаване прозрачен лак за нокти Дълготраен DIY до?

Giyblacko гел лак за лак за нокти с гел горен палто основен лак за ноктите може да бъде обелен без лампа за нокти бързо изсушаване

Оценки:
BGN 8.53

Налично
Налично

Лакът за нокти може да бъде обелен без лампа за нокти бързо изсушаване прозрачен лак за нокти Дълго траен DIY домашен лак за нокти 7mlfeatures : ?? Лакове за нокти : Има общо 3 Nail лакове, нашите пигменти осигуряват високо покритие и фиксират цвета със супер ярко покритие. Лакът за нокти е чудесен за сдвояване с други аксесоари за нокти. Най-новите модерни нюанси на лак за нокти са идеални за всеки сезон и правят ноктите ви да изглеждат по-стилни .? . Лакът за нокти намалява нуждите и времето за изчакване, за да се забъркват инструментите с последния герб на лак за нокти при нанасяне на следващото покритие .?? Мултип ефект : Лакът за нокти с различни уплътнители ще покаже различни ефекти : замръзнал ефект и полупрозрачен ефект, без дразнене. Освен това ви държи в течение с най-новите цветове и ефекти за лъскави, дълготрайни резултати. При правилна подготовка и грижи лакът за нокти може да продължи около 7 дни. Това ви позволява да изпитате как да бъдете изискан и перфектен човек ?? лак за нокти : Идеален подарък за нея, 14 -те цвята на този лак за нокти могат да бъдат съчетани с различни тоалети и подходящи за всички случаи. Подходящ за почивка или специална почивка, той е чудесен подарък за Коледа, Нова година, рожден ден, годишнина, Свети Валентин. Ако не сте мислили да й подарите юбилеен подарък, не се колебайте да изберете този бързо изсушаващ лак за нокти .?? Най-доброто обслужване на лак за нокти : Обещаваме да предоставим качествени продукти и услуги на всички наши клиенти. Ако имате въпроси относно този лак за нокти, моля, свържете се с нас незабавно и ние ще се опитаме да ви помогнем. Благодаря ви и се насладете Разлика в цвета. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на пакета : 40gpackage Размер : 8x4x2cm, (моля, разрешете 1-3 мм грешка поради ръчно измерване. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.) 】 Изработен само от най -практичните материали, той е идеален за всички ваши нужди . 【Повод】 хол Кухня кухня спалня за баня трапезария ежедневно свободно време. 【Дизайн】 Направете се по -красив. 【Перфектен подарък】 Подарете на себе си, на семейството и приятелите си най -мъдрият подарък на любовта . 【Същият параграф】 Продаваме много видове продукти, като лак за нокти, доставки за премахване на нокти, нокти, лампа за нокти, писалка за нокти, стикери за нокти , Изкуство за нокти, над, маски за крака, бутилки и контейнери за пътуване, грижа за ноктите, аксесоари за нокти, файл за нокти, комплекти и комплекти, фалшиви нокти, инструменти за красота, комплекти за изкуство на ноктите, домашно текстилно съхранение, плесен за торти, сенки за сенки, четка за нокти, женски Тениски, кутия за бижута, орнамент на работния плот, други, прах за нокти, козметични калъфи, удължаване на ноктите, лична грижа за кожата, боя за тяло, други, виси, плюс върхове с размер, козметична чанта, нокти за нокти, контейнери за съхранение, добре дошли да купят.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация