• Новинка
Ултра мека извънгабаритна комплект за кърпи за баня, памук големи кърпи за баня, силно абсорбиращи компактни бързи и лека кърпа, идеална за басейн за пътуване с фит?

Ултра мека извънгабаритна комплект за кърпи за баня, памук големи кърпи за баня, силно абсорбиращи компактни бързи и лека

Оценки:
BGN 10.66

Налично
Налично

Гламбургската кърпа за памучна баня е красив и внимателно изработен продукт с много внимание към детайлите. Висококачествен живот, изключително гладък и мек на пипане. Устойчив продукт, без да се компрометира за комфорта и стила. Направени в състояние на изкуството вертикално интегрирано съоръжение. Всеки комплект съдържа две (2) 100% чисти памучни кърпи за баня 28x55 инча. 100% чист памук за мекота, абсорбция и издръжливост - леки леки сухи кърпи за баня на открито. Комплектиран комплект за ежедневна употреба, пътуване, бързо изсушаване и многоцелево използване. 100% естествени материали и без вредни химикали / материали - безопасно за вас и вашето семейство. Машинна миеща се и суха, измийте се в студена вода, сухо сухо - измийте отделно преди първото използване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация