• Новинка
Idoravan суитчъри за жени плюс разстояние Разчистване Модна ежедневни жени солидни педя с висока талия поддържайте топли дълги панталони с пълна дължина гамаши гамаш?

Idoravan суитчъри за жени плюс разстояние Разчистване Модна ежедневни жени солидни педя с висока талия поддържайте топли дълги

Оценки:
BGN 2.33

Налично
Налично

Суитчърите за жени на Idoravan са модните срещи за ежедневно облекло, топло и меко, еластично и дишащо, е отличен избор за есента и зимата. Маншетите на глезена са еластично проектирани, за да поддържат краката ви в добра форма, правейки външния вид чист и спретнат. Перфект за ежедневно носене, излезте на открито, за да упражнявате, отидете на фитнес, за да поддържате форма. Това суитчъри са модерни и многостранни торбисти / джогинг Панталоните, биха могли да съвпадат с всякакви върхове, жилетка, пуловери, ризи, суитчъри, жилетки и т.н. Приема толкова много модни тоалети за вас, специално проектирани за жени с джобове, са предпочитани за техния комфорт и стойност. За да ви осигурят по -добро изживяване, тези панталони за жени имат различни размери, които да изберете, подходящи за повечето жени и момичета. Моля, вижте нашата диаграма за размери за конкретни измервания, за да постигнете перфектното прилягане. Материал : 100% полиестер. Грижа : Машинно измиване. Страна на произход : Внасяно. Затваряне : Затваряне на теглене. Дебелина : стандарт. Стил : Суитчъри с жени с джобове, женски суитчъри плюс размер, комфорт меки сутчъри на отворени крака, женски суитчъри за руно, женски панталони, гамаши за зимни руни жени, женски суитч за жени, Y2 K Sweatpants жени. Характеристики : Цвят на Soild, издръжлив, джобове, теглене, еластична и регулируема лента на талията, дишаща, удобна, устойчива на износване, топли панталони, гамаши, панталони. Падайте дълги панталони джогинг суитчъри за жени от Идораван.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация