• Новинка
Жокей® важното за жените и жените Плюс Матиран лукс с къс ръкав, изрязан спален връх, комфортно спално облекло, пижама риза, меко спално облекло, размери малки, сред?

Жокей® важното за жените и жените Плюс Матиран лукс с къс ръкав, изрязан спален връх, комфортно спално облекло, пижама риза, меко

Оценки:
BGN 3.51

Налично
Налично

Животът е безкрайно по-спокоен в най-важното за жокеите® Дамска четка лукс Салон риза с къс ръкав. Луксозно меката материя се чувства добре върху кожата ви, докато спокойното прилягане с докосване на разтягане прави тази блуза да се чувства наистина отпусната и толкова удобна. Щедрото прилягане и разтягане в тъканта позволяват лекота на движение, независимо дали се излежавате, изпълнявате поръчки или подремвате. Свържете го с жокея® луксозен салон четка джогинг или луксозен салон четка кратко за небрежен, координиран вид. Увийте се в луксозни стилове и се отдайте на максимален комфорт и спокоен стил, идеален за мързеливи дни и уикенди у дома. . Жокей® основи предлагат целодневен комфорт, съобразен с ежедневието ви-правейки всеки момент да се чувствате добре. Независимо дали сте на работа или в игра, удряте фитнес залата или се гушкате за спокойна нощ на сън, тези стилове са изработени с най-важните елементи : комфорт, форма и стил. С меки, еластични тъкани, издръжлива конструкция, дизайнерски детайли, които обичате, и качеството, което познавате и очаквате от марка, на която се доверявате, жокей® важното винаги се чувства страхотно срещу кожата ви и поставя комфорта си на първо място, като Ви помага да изглеждате и да се чувствате най—добре. В жокей, вашето удовлетворение е от изключителна важност за нас. Подобно на всички жокей® продукти, жокей® основи са предназначени да осигурят комфорт, качество и годни—всичко това подкрепено от нашата 100% гаранция за удовлетворение. Отпусната форма. Луксозно мека с нотка на разтягане. Двойка с съвпадение салон кратко или джогинг. Лека категория. Идеален за излежаване или спане.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация