• Новинка
Ирене Неизбежен Стрелба С Лък Аксесоари Предпазител На Пръстите Защитно Оборудване Кожа Защита На Пръстите Протектор Стрелба Практика На Открито Ергономичен Диз?

Ирене Неизбежен Стрелба С Лък Аксесоари Предпазител На Пръстите Защитно Оборудване Кожа Защита На Пръстите Протектор Стрелба Практика

Оценки:
BGN 74.13

Налично
Налично

Описание : двоен слой : разделът на пръстите може да защити пръстите ви, без да ограничава ръцете ви. С двоен слой.Страхотно качество : изработен от качествена кожа, той е устойчив на износване и издръжлив, може да осигури дългосрочна употреба.Красив външен вид : анти-пръстов отпечатък. Той е елегантен и практичен за стрелци от всички нива на умения. Страхотно Защитно Облекло.Удобни : модерни и регулируеми. Достатъчно свободно пространство за защита на пръстите. С удобно кожено докосване.Перфектни подаръци : хубави подаръци за приятели, семейства и любовници. Голямо оборудване за стрелба с лък, което може да съответства на различни лъкове.Спецификация : Материал : Кожа Цвят : Черен Размер : Прибл.8,8×8×4 см / прибл.3.46×3.14×1.57 инчпакетът включва : 1 парче пръст. Красив външен вид : анти-пръстов отпечатък. Той е елегантен и практичен за стрелци от всички нива на умения. Страхотно Защитно Облекло. Удобни : модерни и регулируеми. Достатъчно свободно пространство за защита на пръстите. С удобно кожено докосване. Двоен слой : разделът за пръсти може да защити пръстите ви, без да ограничава ръцете ви. С двоен слой. Перфектни подаръци : хубави подаръци за приятели, семейства и любовници. Голямо оборудване за стрелба с лък, което може да съответства на различни лъкове. Страхотно качество : изработен от качествена кожа, той е устойчив на износване и издръжлив, може да осигури дългосрочна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация