• Новинка
Капак на масата прахоустойчива и водоустойчива покривка на скалата скапата на масата трасета зашиване на пискюл за домашен дом за кухня за хранене декорация 35.43*35.

Капак на масата прахоустойчива и водоустойчива покривка на скалата скапата на масата трасета зашиване на пискюл за домашен дом

Оценки:
BGN 1.00

Налично
Налично

Характеристики : Добре дошли в нашия магазин, ние сме Xuan Binli LLC, пожелавам да имате хубаво пазаруване. Този капак на масата е изработен от висококачествен имитация на памук и бельо, водоустойчив и прахоустойчив и докосва гладко. Спалня, офис, градинска зона и др Покрития на таблицата : 1. Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките. 2. Моля, разрешете лека разлика в размерите поради различно ръчно измерване. Тези повърхности на стикерите на стената са лесни и безопасни за почистване, отговарят на оптималните изисквания за хигиена . Лесно за грижа : Тази маса за маса е миеща се и многократна употреба, просто измийте ръчно със студена вода или машинно измиване в нежен цикъл, тъмни цветове отделно, лежат плоски до Сух . Дизайн на ръба на пискюла : Спалното бельо с деликатен райета с раирана маса и красивата пискюла ви дава прилично елегантно усещане. Таблоните на пискюлите правят яденето ви по -приятна . Дизайн на ръба на пискюла : Спалното бельо с деликатен райета с раирана маса и красив пискюл ви дава прилично елегантно усещане. Таблоните на пискюлите правят яденето ви по -приятно. Обслужване на клиенти : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако има някакъв проблем. Ще ви отговорим под 24 часа и ще решим проблемите за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация