• Новинка
Марте Конци Брой Памук Богат Кралски Лист Комплект-Комплект Кинг Лист-Монтиран Лист, Плосък Лист, Калъфка За Възглавници - Качество На Хотела-Супер Мек - Сив Лист Ко?

Марте Конци Брой Памук Богат Кралски Лист Комплект-Комплект Кинг Лист-Монтиран Лист, Плосък Лист, Калъфка За Възглавници - Качество

Оценки:
BGN 2.67

Налично
Налично

Настанете се за наистина удобен нощен сън между чаршафите на Мартекс с 225 нишки. Предлагат се в редица свежи щампи и плътни цветове, те са идеални за вашето място за сън, независимо дали оборудвате първата си стая в общежитието, апартамент или дом. Те са изработени от перфектната комбинация от 60% памук и 40% полиестер, което означава, че те са бриз, за да се грижи за, и тяхната четка изработка ги поддържа изглеждат и се чувстват супер-мек. Комплектът с 225 нишки включва плоски листове, монтирани листове и калъфки за възглавници (двойни и двойни размери Всяка се предлага с една стандартна калъфка за възглавници), което прави обличането на леглото ви лесно. Мартекс се грижи за любящите семейства от поколения, а марката създава стилни продукти от най-високо качество за взискателните потребители. Етикетът доставя всеки аспект от днешния щастлив дом, чрез моменти на любов, уелнес и вдъхновение. Машинно пране студено на нежен цикъл с подобни цветове. Не избелвайте. Изсушете ниско, отстранете незабавно. Желязо, колкото е необходимо. Най-високо качество 100% Премия памук : Мартекс 225 нишка брой легла комплекти са произведени с помощта на най-високо качество двойно четка памук. С обогатена с Памук смес от 60% органичен памук и 40% микрофибър, което ги прави дишащи, удобни и уютни. Измийте Преди Първата Употреба, За Да Отключите Мекотата. Достъпен лукс : Мартекс 225 чаршафи с Брой нишки са дишащи, хладни и супер копринено меки. Тъканта се обработва, за да стане устойчива на свиване и избледняване. Перфектен за спалня, стая за гости, детска стая, хотели. Страхотна идея за подарък за мъже и жени на Свети Валентин - Ден на майката - Ден на бащата и Коледа. Еко-текс® - произведено в зелено-сертифицирано : Мартекс 225 листа за броене на нишки са сертифицирани стандартни 100 от еко‐Текс. Според Указанията, Тези Продукти Са Тествани За Вредни Вещества И Произведени По Щадящ Околната Среда И Социално Отговорен Начин. Също така устойчиво в съответствие с насоките на еко-текс. Инструкции за грижа : Мартекс 100% памук чаршафите с богата смес са предназначени да издържат на многократно изпиране. Машинно Пране Студено, Само Без Хлорна Белина, Сушете Или Гладете При Нормална Температура. Измийте Преди Първата Употреба, За Да Отключите Мекотата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация