• Новинка
Gofj стикери за Хелоуин самостоятелно залепване на водоустойчивата силна лепкавост Изящно моделът подобрява атмосферата тиквена вещица DIY тетрадка чаша графити ст?

Gofj стикери за Хелоуин самостоятелно залепване на водоустойчивата силна лепкавост Изящно моделът подобрява атмосферата тиквена

Оценки:
BGN 4.79

Налично
Налично

Описание : Чрез приемане на тикви, призраци, черепи, вещици и различни дизайн на тематични модели на Хелоуин, тези стикери са толкова привлекателни и уникални. Това може да бъде вашият най-добър избор за декориране на лаптопи, таблетки, бутилки с вода и други артикули. Стикерите на тематичните тематични хелоуин приемат висококачествен поддръжлив лепилен дизайн, така че да може лесно да се прилага върху всяка гладка и плоска повърхност. И повече, той също може да бъде премахнат по Will.it е конструиран от PVC материал. Дължината на този продукт е 3-6cm. Този продукт е подходящ за дома, домакинството, общежитието, офиса, празничното парти и т.н. Стикерматериал : PVCFeatures : Самостоятелно лепило, водоустойчив, без миризма, дълготрайни детайли : Дължина : 3cm-6cm/1.18 "-2.36 " (Прибл.) Забележки : Количеството е около 50бр, поради ръчно изчисление, количеството може да има. 1-5pcs Повече или по-малко, надявам се, че можете да разберете, благодаря ви. Причината на разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Пакетът включва : 50 X стикери за лаптоп чрез приемане на тикви, призраци, черепи, вещици и различни дизайн на тематични модели на Хелоуин, тези стикери са толкова привлекателни и уникални. Това може да бъде вашият най-добър избор за декориране на лаптопи, таблетки, бутилки с вода и други предмети. Нашите тематични стикери за Хелоуин приемат висококачествен поддръжлив лепилен дизайн, така че да може лесно да се прилага върху всяка гладка и плоска повърхност. И повече, той също може да бъде премахнат по желание . Той е конструиран от PVC материал. Дължината на този продукт е 3-6см . Този продукт е подходящ за дома, домакинството, общежитието, офиса, празничното парти и т.н.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация