• Новинка
Нокти за прах за прах за прах за нокти, четки за премахване на рози, розова роза мека четка акрилни изкуства за нокти Маникюр четка за почистване на прах за почиства?

Нокти за прах за прах за прах за нокти, четки за премахване на рози, розова роза мека четка акрилни изкуства за нокти Маникюр

Оценки:
BGN 0.67

Налично
Налично

Четката е професионален инструмент за изкуство за нокти, който се използва за премахване на праховите частици в процеса на лака за нокти, произведен върху нокътя, и може да се използва и като руж четка. Подходящ за професионална употреба на маникюр или лично изкуство за ноктите в у дома, създавайки красив пирон за дълготрайни съвети за искрящи нокти. Висококачествената четка за нокти за нокти за нокти за захранване на ноктите са изработени от качествени влакна, четката вълна няма лесно да падне, чисти прах за акрилни нокти лесно и удобно. Лесен за носене на четката за отстраняване на прах на ноктите с малък дизайн, който е идеален за пътуване или в движение. Изискана четка за грим за лесно носене и подходяща за професионална употреба или домашна употреба. Параметър Материал : Пакет от фибри : 1бр. Нокти за нокти за прах за прах за отстраняване на нокти на ноктите за прах за прах за прах, четка за роза, розова роза мека четка акрилна нокти на изкуството маникюр четка за почистване на прах за нокти за почистване на грим четка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация