• Новинка
Homgro женски кимоно халат флорален отпечатан сатенен леки одежди за баня с половин ръкав халат рокля с колан шафер шаферка Булчинска вратовръзка коприна мини спа це?

Homgro женски кимоно халат флорален отпечатан сатенен леки одежди за баня с половин ръкав халат рокля с колан шафер шаферка Булчинска

Оценки:
BGN 7.91

Налично
Налично

Homgro женски кимоно роба флорален отпечатан сатенен леки одежди за баня с половин ръкав халат рокля с халат шаферка булчинска вратовръзка коприна мини спа център флот x-large Добавете елегантни детайли, без да жертвате комфорт и лекота на Carehomgro Womens Kimono Robe без усилие се прелести с затваряне на вратовръзка, колан, шия, колан, самостоятелно вратовръзка и носи стил и увереност на ежедневния си гардероб с неговия отпечатан, течен, флорален, 3/4 ръкав, Satin Bathrobe Fabric Printladies е лек и мек и е ултра удобен, уютен, рокля за мини рокли на тънки жени е подходяща за салон, булчинска, шаферка, сватба, булка през лятото, есента, въвеждане на промиване на есента - Въведение на машината. Препоръчва се ръчно измиване. Не се избелва. Не се измийте с гореща вода, утаявайте се в нощи на луксозен комфорт с женски одежди за баня с флорални бани разполага с половин ръкав и дължина в средата на бедрото, които добавят елегантни детайли, без да жертвате комфорт и лекота на грижа. Homgro Womens Kimono Robe без усилие се прелива с затваряне на вратовръзката, колан, V Neck, Belted, Self Tie и носи стил и увереност на ежедневния ви гардероб със своя отпечатан, течен, флорален, 3/4 ръкав, печат. Дамски сатен халат е лека и мека и е ултра удобна, уютна, тънка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Информация